Profil

Jeg er vild med mennesker! Jeg tror på alle - ja, alle!

Jeg tror på at alle har medfødte talenter og gaver som udgør en helt særlig værdi - et værd, en unik vær dig hed, en værdighed blot ved at være født.

Jeg tror på at alle mennesker har et helt særligt bidrag og potentiale - noget unikt at byde ind med i livet, med værdi og værdighed i eget liv, i andres liv og til verden.

Det er mit livs mission at alle har mulighed for og lever -  et liv -  levende, udfoldende med tanke og følelse af værdi og værdighed igennem livet.

Det er mit livs passion at se, støtte, hjælpe og guide andre mennesker derhen hvor de kender eller opdager, finder svarene på vigtige spørgsmål hos sig selv, vokser og udvikler samt udfolder deres medfødte talenter og skaber sig i livet med unik vær-dig-hed! 

Det er min passion at stå andre bi til at leve et liv med værdier og personlig værdighed som anker livet igennem. Jeg brænder for at støtte andre til at leve et liv som er vigtigt, kærligt,indholdsrigt, føles rigtigt og giver mening for den enkelte.

Jeg er passioneret omkring det hele menneske. Jeg tror på hele mennesker med alle egenskaber og alle følelser bragt i spil som gaver i livet.  For mig findes den bedste udgave af dig ikke!! Det vil i så fald være det halve amputerede dig. jeg tror på hele mennesker, hele dig - med alt du er -  og at alle følelser har noget at vigtigt at fortælle os.

Jeg brænder for at alle mennesker finder og står selvkærlige stærke i deres helt unikke vær dig hed med brug af de ressourcer og de medfødte talenter enhver er født med.

----------------

Som skyggevejleder er jeg uddannet til at hjælpe andre til at finde deres skyggesider og potentialet heri, samt de dynamikker der gemmer sig i skyggerne. Som transformativ og kognitiv coach er jeg uddannet til at coache indenfor alle livsområder - privatliv som arbejdsliv. 

Jeg arbejder kognitivt og har stærke kompetencer indenfor kognitiv og transformativ coaching og skyggevejledning. Mine særlige forcer er omkring identitet, motivation, selvværd og selvtillid, personlig udvikling, kærlighedsliv, relationer og dynamikker i parforhold og familieliv, livsglæde, livsudfordringer og livsforandringer.

Siden jeg blev certificeret skyggevejleder i 2018 ( certificeret v. psykolog Mette Holm) har jeg afholdt professionelle skyggevejledninger og sessioner. Jeg har siden min coachcertificering ( ICF godkendt Mindjuice Coach) i maj 2019 afholdt professionelle coachingsessioner samt foredrag.Dertil kommer adskellige coachende, støttende, udfordrende og vejledende samtaler igennem livet og professionelt mere end 15 års arbejdsliv i tillidshverv og udviklngsarbejde som lærer, formidler og administrativ ansat. Jeg har derfor en masse erfaring i at have med mennesker, forandringer og udvikling at gøre.

Jeg er din personlige professionelle skyggevejleder og Coach. Alle sessionerne handler om dig.

I sessionerne stiller vi sammen skarpt på det du gerne vil opnå.

Jeg arbejder respektfuldt, kærligt og ærligt med en professionel nysgerrighed. Jeg arbejder spørgende, støttende og til tider udfordrende, da jeg tror på at alle mennesker vha støtte og kærlige spørgsmål kan opdage helt nye og stærke sider af sig selv. 

I sessioner med mig er der ingen rigtige eller forkerte svar. Du er eksperten i dit liv og svarene på hvad der er det bedste og rigtige for dig, er det kun dig der oprigtigt kan svare på.

Jeg er ved din side hele vejen, jeg tager ansvar for processen. Ansvaret for dig og det du ønsker at få ud af sessionerne er op til dig - da det er dig der lever og er i dit liv.  

----------------------

Et meget lille indblik i hvem jeg ellers er : Jeg er 48 år og mor til to piger på 12 og 18 år. Jeg har en baggrund som lærer, underviser og adskellige år som administrativ medarbejder med  tillidsfulde relationsskabende erhverv. Jeg trives fantastisk med kød og grønt på tallerkenen, en special øl ind imellem, og i godt selskab af mine nærmeste, mine veninder og venner i de dybere samtaler om livets store små spørgsmål. Jeg er pænt ofte at finde ude i naturen hvor jeg nyder at trave løs ved havet, over marker og enge.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller interesse i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde;

joan@vaerdigheds-akademiet.dk

Kærligst Joan