Profil

For mig er det livsbekræftende at støtte og inspire mennesker til at stå selvkærlige stærke med deres unikke værdighed og til at finde de ressourcer og de talenter som enhver har i livet,  uanset afsæt. 

Jeg tror på at alle mennesker har et helt særligt bidrag og potentiale - noget unikt at byde ind med i livet, med værdi og værdighed i eget liv, i andres liv og til verden.

- at alle har et værd, en unik vær dig hed, blot ved at være født.

Det er mit livs mission at alle har mulighed for og lever -  et liv -  levende, udfoldende med tanke og følelse af værdi og værdighed igennem livet.

Det er mit livs passion og falder mig helt naturligt at se, støtte, hjælpe og guide andre mennesker derhen hvor de kender eller opdager, finder svarene på vigtige spørgsmål hos sig selv, vokser og udvikler samt udfolder deres talenter og skaber sig i livet med unik vær-dig-hed! 

Det er min passion at støtte andre til at leve et liv med værdier og personlig værdighed som anker livet igennem. 

For mig er det livsbekræftende at støtte andre til at leve et liv som er vigtigt, kærligt,indholdsrigt, som føles rigtigt og giver mening for den enkelte.

Jeg er passioneret omkring det hele menneske. Jeg tror på hele mennesker med alle egenskaber og alle følelser bragt i spil. 

For mig findes den bedste udgave af dig ikke!! Det vil i så fald være det halve amputerede dig. jeg tror på hele mennesker, hele dig - med alle egenskaber du har  og alt du er -  og at alle følelser har noget at vigtigt at fortælle os.

 

----------------

Som skyggevejleder er jeg uddannet til at hjælpe andre til at finde deres skyggesider og potentialet heri, samt de dynamikker der gemmer sig i skyggerne. Som transformativ og kognitiv coach er jeg uddannet til at coache indenfor alle livsområder - privatliv som arbejdsliv. 

Jeg arbejder kognitivt og har stærke kompetencer indenfor kognitiv og transformativ coaching og skyggevejledning. Mine særlige forcer er omkring identitet, motivation, selvværd og selvtillid, personlig udvikling, kærlighedsliv, relationer og dynamikker i parforhold og familieliv, livsglæde, livsudfordringer og livsforandringer.

Siden jeg blev certificeret skyggevejleder i 2018 ( certificeret v. psykolog Mette Holm) har jeg afholdt professionelle skyggevejledninger og sessioner. Jeg har siden min coachcertificering ( ICF godkendt Mindjuice Coach) i maj 2019 afholdt professionelle coachingsessioner samt foredrag.Dertil kommer adskellige coachende, støttende, udfordrende og vejledende samtaler igennem livet og professionelt mere end 15 års arbejdsliv i tillidshverv og udviklngsarbejde som lærer, formidler, jobkonsulent og administrativ ansat. Jeg har derfor en masse erfaring i at have med mennesker, forandringer og udvikling at gøre.

Jeg er din personlige professionelle skyggevejleder og Coach. Alle sessionerne handler om dig.

I sessionerne stiller vi sammen skarpt på det du gerne vil opnå.

Jeg arbejder respektfuldt, kærligt og ærligt med en professionel nysgerrighed. Jeg arbejder spørgende, støttende og til tider udfordrende, da jeg tror på at alle mennesker vha støtte og kærlige spørgsmål kan opdage helt nye og stærke sider af sig selv. 

I sessioner med mig er der ingen rigtige eller forkerte svar. Du er eksperten i dit liv og svarene på hvad der er det bedste og rigtige for dig, er det kun dig der oprigtigt kan svare på.

Jeg er ved din side hele vejen, jeg tager ansvar for processen. Ansvaret for dig og det du ønsker at få ud af sessionerne er op til dig - da det er dig der lever og er i dit liv.  

----------------------

Et meget lille indblik i hvem jeg ellers er : Jeg er 50 år og mor til to piger på 13 og 20 år. Ved siden af Værdigheds-akademiet arbejder jeg som jobkonsulent og underviser, har en baggrund som lærer, underviser og adskellige år som administrativ medarbejder, med  tillidsfulde relationsskabende erhverv.

Tøv ikke med at booke en indledende samtale for afklaring af om værdigheds-akademiet kan hjælpe dig

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller interesse i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde;

jelgum@gmail.com

Kærligst Joan