Udtalelser og referencer

Jeg startede hos Joan for at få et boost til min jobsøgning. Og jeg skal love for at det var tiden værd. Jeg fik så mange aha-oplevelser, og selvforståelse. Ikke kun omkring jobsøgningen, men om mit liv generelt. Hun formår at få en til at tænke og finde svarende selv. Vi havde sessioner hvor hun næsten ikke sagde noget, men hvor jeg tilgengæld gik hjem en oplyst og tilfreds mand. Joan får mine varmeste anbefalinger.

Thomas

 

Jeg har igennem en periode fået coaching af Joan.

Til at starte med, var det lidt " for sjov" at jeg startede og jeg havde egentlig ikke den helt store tiltro til det. Det varede så kun indtil jeg havde snakket med Joan i 5 minutter. Jeg må simpelthen tage hatten af for hende.

Adskelige gange har jeg siddet med et problem og sagt hvad jeg gerne ville opnå. Efter coachingen har jeg måtte grine ad mig selv, fordi Joan formår at stille spørgsmål på en sådan måde, så jeg indser at det jeg ihvertfald ikke ville eller turde  var løsningen - for at opnå mit mål.

Joan er ekstremt nærværende og har formået at få mig til at åbne op.Dette forløb har fået mig til at handle på ting, som har været nødvendige, men som jeg aldrig ville have mod til at gøre uden hendes hjælp.

Jeg kan kun give Joan mine bedste anbefalinger. 

Alle mennesker, uanset om de lever et snorlige liv eller problemfyldt liv burde tage et forløb ved Joan.

Heidi 

 

Joan er som Skyggevejleder, Coach og menneske utroligt givende og varm og man får stort udbytte ud af at vælge Joan som sin skyggevejleder.

Joan er ikke bange for at inddrage og fortælle om sin egen erfaring i sin søgen og arbejde med sine skyggesider og integration heraf. Det har givet mig som klient et hurtigt og godt indblik i hvad skygger er og hvordan jeg finder dem og arbejder med dem.

Joan er utrolig forstående, lyttende og god til feedback og spørgsmål indtil kernen af problemet og til at hjælpe med at jeg selv finder svarene.

Jeg giver Joan mine varmeste anbefalinger.

Marian