Drømmer du om at finde indre ro og power i dit liv - Skyggevejledning eller transformativ coaching kan være din vejviser hjem til dig selv

Transformativ Coach og skyggevejleder

Som skyggevejleder og transformativ Coach arbejder jeg i dybden

Jeg arbejder ud fra en kognitiv tilgang, som hjælper med at ændre fastlåste tankemønstre. Det vil med andre ord sige, at jeg arbejder ud fra den overbevisning, at vi ved bevidsthed omkring vores tanker og via tankers kraft, kan skabe vores virkelighed – kraftfuldt og på ny, om nødvendigt. Når tankerne ændres kan følelser og adfærd også ændres. De udfordringer vi har, kan derved mindskes eller helt forsvinde.

Vi kan oven i købet vende udfordringer til at blive energien - brænde på bålet til at transformere begrænsninger til muligheder til at leve livet fuldt ud.

” Du kan ikke ændre på andre – alt ændrer sig, når du ændrer dig”

Som transformativ coach og skyggevejleder hjælper, støtter og guider jeg dig til at skabe forbindelse til dig selv, finde dine egne svar fra dit inderste, samt sætte dine mål og action bag for at du kan opnå dem. Jeg hjælper dig med at finde ind til dit unikke værd, din unikke vær-dig-hed , finde ind til dine ønsker og sætte din proces i gang i handlinger for du kan skabe progression mod dine mål og udleve dine drømme .

Det handler ikke om at du skal finde de bedste sider af dig selv frem, det handler ikke om at du skal nedtone eller gemme sider af dig selv væk – Det handler om at du kan være hel, hele dig, i hele dit liv. Finde ind til din essens og være med hele dig og dine unikke vær-dig-heder/ egenskaber på din livs rejse med dine værdier og din vær-dighed som guideline.

Når jeg coacher eller vejleder dig, er det i et samarbejde mellem os. Jeg er tilstede for dig med nærvær og respekt for din situation, jeg skubber muligvis lidt kærligt til dig og spiller på alle strenge ,for at skabe den mest optimale udvikling for det menneske jeg har session med.

”Vi kan kun tage andre så langt som vi er villige til at gå selv - Jeg har trådt og træder selv den vej jeg brænder for at hjælpe andre til at gå , det er blevet mit livs DNA - The point of no return. 

For at kunne arbejde professionelt med andre er det eksistentielt at vi selv har mærket og kender til frygten, modstanden, fornægtelsen, blindheden, indsigten og forløsningen i transformation, progression og integration af nye muligheder – jeg har selv gået hele vejen og stopper aldrig igen, da livet for mig er en evig dans i udvikling” Jeg benytter min professionelle værktøjskasse, min egen livserfaring og transformative vej.

Fordi jeg selv har gået vejen igennem skyggearbejdet og transformation via coaching og fordi jeg ved hvor kraftfuldt dette er, har jeg fuld tillid til og er overbevidst om at jeg kan hjælpe dig på din vej til der hvor du gerne vil hen.

Livet er en evig dans i udvikling for mig selv, for dig - for alle. Vi lærer hele livet og hurra for det.

Vores fortid kan vi ikke lave om, den tid der er gået har været. Fortiden er vores bagage, vores erfaring som vi ikke kan gå tilbage og ændre på. Vi kan derimod bruge fortiden til at se hvad den har givet os med i bagagen og hvordan vi kan bruge den bagage konstruktivt  til udvikling på vores videre rejse i gennem livet. I sessionerne vil vi derfor have fokus på fremtiden og hvordan du kan flytte dig derhen hvor du gerne vil hen.

I sessioner med mig er der ingen rigtige eller forkerte veje eller svar. Jeg hjælper dig blot med at finde din forbindelse til dit inderste dig og præcis de veje, svar og muligheder som er de rigtige for dig. Du har nemlig selv alle svarene. Du er ansvarlig for dig selv, dit liv og kender dig selv bedst - derfor er du eksperten i dit liv.

 

Coaching er en dans i udvikling og enhver session er forskellig

- fordi vi mennesker er forskellige.

For mig handler coaching om professionel nysgerrighed. Det handler om spørgsmål og svar, om begrænsninger til muligheder, om muligheder til handlinger - der forandrer liv.

Coaching handler også om at du bliver afklaret på hvilke livsområder i dit liv, der måske trænger til at blive justeret og du udfordres til at vågne op til dig selv og det der skal til i din bevidsthed og i konkrete handlinger, for at du kan nå dine mål eller leve som det menneske, du drømmer om at være i samklang med dine værdier - med andre ord i samklang med din unikke vær-dig-hed.

I transformativ coaching arbejder jeg i lighed med traditionel coaching, med dine mål som omdrejningspunkt. Mål kan dog ret tit være noget diffust noget, der er svært at sætte ord på, men mere er en fornemmelse af at mangle noget eller ønske noget andet, noget mere i livet uden helt at vide hvad dette noget er. Derfor arbejder jeg sammen med dig omkring dine mål, særligt med hvad det er der rører sig i dig på det dybere plan.

Det kan også være at du måske ikke forstå hvorfor du ikke får sat handling på det du drømmer om at opnå. Derfor arbejder jeg sammen med dig omkring hvad det er i dig som forhindrer dig i at nå dertil, hvor du gerne vil hen.

Jeg stiller dig spørgsmål som vender dine tankemønstre på hovedet, Jeg undersøger med spørgsmål hvilke følelser og frygt der er på spil. Derved belyser vi sammen tingene på en ny måde , så du opnår at gå på opdagelse i dig selv, så du kan finde frem til dine svar og derfra til dine nye muligheder i handling.

” Alle kan det de tør - med deres mod og evne til at ville”

 

Skyggearbejde er at arbejde med egenskaber, projektioner, lys og mørke i dig.

I skyggevejledning vil jeg guide dig til at være med din unikke værdighed, dit vær og din værdi. Skyggevejledning er for alle som ønsker at finde sit eget unikke værd eller som ønsker at træde ud af konflikter, bøvlede relationer, svære kærlighedsforhold, lavt selvværd eller som ønsker at udfolde sig selv og skabe forandringer i livet. Som skyggevejleder hjælper og vejleder jeg dig til at være med hele dig, - et helt menneske.

Skyggearbejde gør op med tanken om at du skal være den bedste udgave af dig selv. Det handler nemlig ikke om at du skal være den bedste udgave af dig selv for at du er lykkelig. Det handler der imod om at du skal finde modet til at være den du er med hele dig, alle dine egenskaber uden at gemme dig væk, skamme dig selv ud eller nedtone sider af dig selv.

” Det du ikke vil være med - vil ikke lade dig være ”

Skyggearbejde er for mig at se det stærkeste værktøj til selvindsigt og udvikling som du kan bruge til evig læring og tid på din rejse igennem livet. Jeg vil sige det er nøglen til vores power og nerven til vores potentiale og livskraft.

Ved hjælp af indsigter omkring dine mørke og lyse skygger i skyggevejledningen, lærer du at observere dig selv og se andre fra et roligt og neutralt sted hvor der ikke er modstand, fordømmelse, men tværtimod kærlige øjne og rummelighed for alt du og andre er.

Via skyggearbejde vil du opnå et liv i ro og med plads til de forskellige egenskaber som vi alle er født med. I skyggevejledning lærer du at slutte fred med de egenskaber du har svært ved at elske eller fortrænger at bruge i dit liv.

” If you spot it, you got it”

Derfor

“ Det du siger om andre, afviser ved andre, beundrer ved andre - er du selv”

Skyggevejledning giver dig ro, mod, overskud og adgang til de vildeste sider i dig med succes og nærvær, kærlighed som gave. I skyggearbejdet vil du genopdage sider af dig selv og din personlighed som du har gemt væk bevidst eller ubevidst fordi du har lært at de ikke passer ind. At kende og intrigrere disse sider vil give dig et bedre selvværd og større selvkærlighed med livskraft til følge.

Er du interesseret i at høre mere om min passion og hvordan jeg kan støtte dig på din livs rejse, er du velkommen til at kontakte mig på info@vaerdigheds-akademiet.dk

Med stor livskærlighed <>

Joan